Tiedote
 

Arctic Drone Labs –seminaari Jyväskylässä 16.1.2018

10.1.2018 10.00

Ohjelmassa on alan yritysten ja tutkijoiden puheenvuoroja sekä verkostoitumista ekosysteemiajattelun ja verkostotalouden hengessä.

HILLA-ohjelman Arctic Drone Labs –ekosysteemi ja Jyväskylän yliopisto järjestävät 16.1.2018 Jyväskylässä Arctic Drone Labs –seminaarin. Seminaari pidetään Jyväskylän yliopiston Agora-rakennuksella (Mattilanniemi 2) Lea Pulkkisen salissa klo 11:30 – 17:00. Seminaariin voi osallistua myös etäyhteyden kautta. Ohjelmassa on alan yritysten ja tutkijoiden puheenvuoroja sekä verkostoitumista ekosysteemiajattelun ja verkostotalouden hengessä. Tapahtuma päättyy vapaamuotoiseen cocktailtilaisuuteen.

Seminaari on maksuton. Rekisteröityminen on auki seminaaripäivään asti, mutta mahdolliset ruoka-aineallergiat tai muut rajoitteet tulisi ilmoittaa 8.1.2018 mennessä, jotta ne voidaan ottaa huomioon tarjoilussa. Seminaarin alustava ohjelma on nähtävissä allaolevasta linkistä.

Yritykset ja UAV-teknologian tutkijat voivat ehdottaa sisältöaiheita seminaariin.

Arctic Drone Labs on TEKES-rahoitteisen HILLA-ohjelman ekosysteemi, joka keskittyy miehittämättömien lentolaitteiden (Unmanned Aerial Vehicle, UAV) hyödyntämiseen eri teollisuudenaloilla ICT-osaamisen kautta.

Seminaarin ohjelma ja rekisteröityminen: http://r.jyu.fi/qT3

Lisätietoja:

Marianne Lampi, Jyväskylän yliopisto

mklampi@student.jyu.fi

 

Matti Kinnunen, HILLA

matti.kinnunen@oulu.fi